Challenge maak je tuin bij vriendelijk in 60 dagen

Herken je één of meer van de volgende uitspraken?

• Nu even niet’
  • ‘Dat doe ik wel een andere keer’
  • ‘Ik heb daar nu geen zin in’
  • ‘Ik moet eerst nog iets anders doen’
  • ‘Ik weet niet hoe dit moet’
  • ‘Ik begin er straks aan’
  • ‘Morgen ga ik het ECHT doen’
  • ‘Ik heb het druk’

Heel menselijk en herkenbaar toch?

Toch is het jammer als je het voorjaar voorbij laat gaan om je tuin bij vriendelijk te maken want voor je het weet is weer een jaar verloren.

Hoe mooi zou het zijn als wij je begeleiden bij dit proces in dit voorjaar!

Het is bekend dat als je intensief begeleid wordt en meedoet aan een challenge; de kans dat je tot succesvol handelen komt enorm vergroot wordt.

En het is leuk en gezellig om mee te doen! Dit is een voorbeeld van jij blij, bij blij!

De challenge start officieel op 1 maart (je kunt al eerder online cursussen lezen) en eindigt op 30 april. Dan heb jij een bijvriendelijke(re) tuin!

Je krijgt toegang tot diverse online cursussen over de onderwerpen:

• Algemene informatie over bijen
  • Voedselplanten voor bijen
  • Nestelgelegenheid voor bijen
  • Tuintips

Naast online cursussen, quizzen en opdrachten ontvang je ongeveer twee keer per week een supportmail.

Je kunt  elke dag vragen stellen in onze online community en in contact komen met andere deelnemers!

In de maand maart en april geven we een Webinar waarin ook ruimte is vrijgemaakt voor het stellen van live vragen!

En je kunt deelnemen aan een exclusief onkruid spreekuur van Suze Peter van de Tuinschoolonline!

Bovendien kun je exclusief meedoen aan een eindwedstrijd. Wie heeft de leukste, origineelste bijvriendelijke tuin ontwikkeld?

Omdat je een balkon/dakterras niet vergelijken kunt met een kleine tuin en een kleine tuin niet een grote tuin hebben we maar liefst 4 categorieën waarbinnen je kunt meedoen.

• Balkon/daktuin
  • Kleine tuin <80 m2
  • Middelgrote tuin >80 en <125 m2
  • Grote tuin >125 m2

Binnen elke categorie zijn drie toepasselijke prijzen beschikbaar met een totale waarde van ruim €75,- Dus de totale prijzenpot is  meer dan €300,-

nullnullnull

Tenslotte ontvang je een persoonlijke kortingscode waarmee je in onze webshop met maar liefst 15% korting bijvriendelijke bloemenzaden, planten, knollen en bollen kunt bestellen.

(PS: Je hebt geen toegang tot alle overig vervolgcursussen, die zijn alleen toegankelijk voor Ambassadeurs en ook voor specifieke cursussen als Hommel- en solitaire bijen herkenning moet je je apart inschrijven)

Deze challenge heeft een aantal voordelen om echt tot resultaat te komen.

Voordeel 1

Het is bewezen dat als je begeleid wordt je tot betere resultaten komt

Voordeel 2

Je werkt efficiënter toe naar een eindresultaat

Voordeel 3

Je bereikt sneller je doel

Voordeel 4

Je bespaart tijd omdat wij alle informatie aanleveren

En de belangrijkste voordeel

Het is gewoon leuk om mee te doen en kans te maken op een van de leuke prijzen!

Deelname aan deze challenge biedt je:

Toegang tot online cursussen

m.b.t. voedsel en nestelgelegenheid voor bijen

Toegang tot online community

Vragen stellen en in contact komen met andere tuin- en bijenliefhebbers

15% korting

Op alle biologische geteelde zaden, planten, knollen en bollen in onze webshop gedurende heel 2022

Gratis toegang tot webinar en onkruidspreekuur

Met gelegenheid tot het stellen van live vragen.

Begeleiding door e-mails

We begeleiden en ondersteunen jouw challenge met mails met tips.

Deelname aan wedstrijd Wie heeft de leukste, origineelste bijvriendelijke tuin ontwikkeld?

Met prachtige boeken te winnen over voedselplanten voor bijen en nestelgelegenheid.

Ga jij de uitdaging aan?

Normaal kost deelname online cursus €50,- en toegang tot overige basiscursussen per jaar €40,- en twee Webinars €90,- dus in totaal €180,-

Maar omdat we graag willen dat er veel bijvriendelijke tuinen worden gerealiseerd bieden we dit jaar voor I Live Green Magazine lezers dit éénmalig aan voor slechts €30,-

Let op deze exclusieve aanbieding is maar 14 dagen geldig en om in aanmerking te komen moet je de code van de waardebon  die is genoemd in de nieuwsbrief toepassen.

Let op deze actie loopt binnenkort af.

dagen
uren