Workshop "Bee-Picture" 16 mei 2020

MEDEDELING: Vanwege afgekondigde overheids maatregelen a.g.v. de Coronacrisis kunnen diverse workshops niet fysiek worden gegeven. Wij zijn inmiddels diverse software systemen aan het testen om te kijken welke het meest geschikt is om te gebruiken. Echter op dit moment weten we nog niet zeker of dat voor deze cursus mogelijk is. Daarom wordt deze cursus uitgesteld.


Bijen fotograferen is geduld hebben en inzicht krijgen in het gedrag van bijen.  We leren het gedrag van bijen en de basisbeginselen van bijen fotografie. Voor deze cursus is het verstandig om via ons online cursussen de basiscursus bijen fotografie te hebben gevolgd. Hier kunt u alles lezen over het Lidmaatschap. Tevens gaan we ervan uit dat u al actief bent als fotograaf en u uw camera goed kunt bedienen en gebruiken. U dient uw eigen camera mee te nemen.

Programma:

  • welkom en koffie
  • Ochtendprogramma: theorie over bijengedrag en fotografie
  •  lunch
  •  Middag programma met thee pauze: de tuin in om bijen te zoeken, te fotograferen. Daarna gaan we de resultaten bekijken. 
  • Afronding

LET OP: bijen vliegen niet of nauwelijks bij slecht weer. In dat geval zal het aantal soorten dat we kunnen fotograferen beperkt zijn en zal een deel van het middag programma digitaal zijn.


Tijdsduur: van 10-±17.00 uur

Aantal deelnemers: minimaal 5 maximaal 12 deelnemers.

Prijs: €75,- inclusief koffie/thee/biologisch lunchbuffet


Locatie:

Bijen Educatie Centrum

Lindeseweg 2

7251 NK Vorden (Gelderland)

Contact:

info@bijenstichting.nl

0575-469832 bgg 06-52629826


Docent:

Jaap Molenaar, Initiatiefnemer van de petitie Stop de Bijensterfte in 2009. Daarna heeft hij in 2010 als voorzitter de Bijenstichting opgericht. Hij heeft een lange werkervaring in het natuurbeheer en is initiatiefnemer en voorzitter. Jaap is bijenliefhebber en imker. Met zijn uitgebreide opleiding in het groen en zijn onderwijsbevoegdheid ontwikkelt hij cursussen en geeft workshops. Daarnaast is hij hobby natuurfotograaf.

€ 75,-

Tijdens het bestelproces kunt u kiezen uit Ideal betaling of vooruit geld overmaken. U ontvangt na aanmelding een mail met informatie. U wordt doorverwezen naar onze webshop.