Bloembollenparade 15 september 2024

Open  van 11-16 uur


Op 15 september is de 6000 m2 grote demonstratietuin van het Bijen Educatiecentrum nog 1x geopend. De tuin begint dan al in herfstsfeer te komen. 

Op het terrein is een informatiestand waarin naast informatie over bijen ook alles te leren valt over bloembollen.  Heb je bijvoorbeeld al een gehoord van een bloembollen lasagna? (nee, dat is geen gerecht). Als je van tevoren bloembollen hebt besteld in onze webshop kun je je bestelling op deze dag ophalen. Je kunt ook langs komen om bloembollen op die dag te kopen, echter we kunnen niet garanderen dat alle soorten dan nog verkrijgbaar zijn.

Kun je niet komen? Bestel dan bloembollen vanaf juli via onze webshop.


Naast bloembollen kun je dit jaar ook biologische potgrond en mestcompost aanschaffen dankzij onze nieuwe samenwerking met Bio-kultura .

Uiteraard verkopen we allerlei bijenboeken, en andere ‘bijen’ artikelen en kun je voor alle bijenvragen bij ons terecht. 

Bij aankoop vanaf €10,- kun je aan het rad van fortuin draaien en maak je kans op leuke prijzen!

Kom je van ver? Geen punt! Op ons terras (en bij slecht weer in partytenten)  kun je een kopje koffie/thee met wat lekkers bestellen.

 

Kom bij voorkeur per fiets naar de tuin. (Een prachtige route door het landschap). Auto’s kunnen op het terrein parkeren (beperkte capaciteit)

Het adres is Lindeseweg 2 7251 NK Vorden. Ter herkenning staat er een vlag met het Bijenstichting logo aan de weg.