Activiteiten van het Bijen Educatiecentrum

De Bijenstichting en het Bijen Educatiecentrum organiseren diverse leuke activiteiten en workshops!

Wil je weten wat er allemaal te doen is komende tijd bekijk dan hieronder de agenda en doe mee.

Bekijk agenda

Cursus bijen herkennen

Cursus om solitaire bijen te leren herkennen. Theorie als Webinar, praktijkdeel in onze demonstratie tuin te Vorden.

Cursus bijen herkennen

Nationale zaaidag

Zaai voor de bijen en leg een Bed&Breakfast voor bijen aan.

World Bee Day

programma volgt later

NL DOET dag

NL doet dag in Vorden. Aanplanten, zaaien en onderhouden borders en bloemweiden.

juni

Open tuinen dag

Bezoek onze demonstratie tuin. programma volgt

juni

juli

Excursie bloemenweide

Rondleiding bloemenweide te Vorden

juli

Online Bijencafé

Bezoek onze demonstratie Het enige café waar je terecht kunt voor al je bijenvragen en kunt meedoen met een echte bijen pubquiz!

aug

Online Bijencafé

In augustus vakantie dus geen online Bijencafé

Bollen Parade

De tijd om bloembollen te planten breekt aan. Wij geven  deze dag informatie over bollen in de tuin en u kunt bloembollen kopen.

Kerstviering vrijwilligers

Gezellig in kerstsfeer ronden we met onze vrijwilligers  het jaar af. Het centrum is op deze dag voor publiek gesloten