Activiteiten van het Bijen Educatiecentrum

De Bijenstichting en het Bijen Educatiecentrum organiseren diverse leuke activiteiten en workshops!

Wil je weten wat er allemaal te doen is komende tijd bekijk dan hieronder de agenda en doe mee.

Bekijk agenda

sept

Bollen Parade

De tijd om bloembollen te planten breekt aan. Wij geven  deze dag informatie over bollen in de tuin en u kunt bloembollen kopen.

Anne Wiegers, de duurzame tuinvrouw van Nederland is aanwezig om haar boek te signeren

Wintercursus

Op drie zaterdagen leer je veel over de leefwijze van (wilde) bijen, welke rol bijen in onze geschiedenis hebben gespeeld, hoe belangrijk ze voor mensen zijn en wat wij als kunnen doen om bijen te helpen.

Kerstviering vrijwilligers

Gezellig in kerstsfeer ronden we met onze vrijwilligers  het jaar af. Het centrum is op deze dag voor publiek gesloten

Webinars

In dit jaar gaan we diverse webinars geven. Wilt u uw interesse in onderwerpen doorgeven. Klik daarvoor op onderstaande button.

Open tuinendagen

Ook in 2021 organiseren wij weer open tuinendagen. Data volgen z.s.m

Workshops

Vanwege RIVM maatregelen m.b.t. corona geven we momenteel geen workshops. Zodra dit veranderd vermelden wij dat op deze pagina