Activiteiten van het Bijen Educatiecentrum

De Bijenstichting en het Bijen Educatiecentrum organiseren diverse leuke activiteiten en workshops!

Wil je weten wat er allemaal te doen is komende tijd bekijk dan hieronder de agenda en doe mee.

Bekijk agenda

Bollen Parade

De tijd om bloembollen te planten breekt aan. Wij geven  deze dag informatie over bollen in de tuin en u kunt bloembollen kopen.

Online Bijencafé

Bezoek onze demonstratie Het enige café waar je terecht kunt voor al je bijenvragen en kunt meedoen met een echte bijen pubquiz!

Kerstviering vrijwilligers

Gezellig in kerstsfeer ronden we met onze vrijwilligers  het jaar af. Het centrum is op deze dag voor publiek gesloten