Activiteiten van het Bijen Educatiecentrum

De Bijenstichting en het Bijen Educatiecentrum organiseren diverse leuke activiteiten en workshops!

Wil je weten wat er allemaal te doen is komende tijd bekijk dan hieronder de agenda en doe mee.

Bekijk agenda

sept

Bollen Parade

De tijd om bloembollen te planten breekt aan. Wij geven  deze dag informatie over bollen in de tuin en u kunt bloembollen kopen.

Anne Wiegers, de duurzame tuinvrouw van Nederland is aanwezig om haar boek te signeren

Wintercursus

Vervalt vanwege RIVM maatregelen

Kerstviering vrijwilligers

Gezellig in kerstsfeer ronden we met onze vrijwilligers  het jaar af. Het centrum is vanaf deze dag voor publiek gesloten t/m 3 januari

feb

'Bee Kind'

In deze cursus leer je hoe je jouw tuin bij-vriendelijker maakt door meer voedsel en nestelgelegenheid aan te bieden.

'Bee Kind'

??

In-company workshop

Wilt u binnen uw bedrijf of als groep een maatwerk workshop geven in Vorden of op een andere lokatie, als bedrijfsuitje of onderdeel van teambuilding? Dat kan in overleg.

MRT

NL DOET dag

NL doet dag in Vorden. Aanplanten, zaaien en onderhouden borders en bloemweiden.

Cursus Hommel herkennen

Cursus om hommels te leren herkennen. Theorie als Webinar, praktijkdeel in onze demonstratie tuin te Vorden

Cursus Hommel herkennen

Cursus bijen herkennen

Cursus om solitaire bijen te leren herkennen. Theorie als Webinar, praktijkdeel in onze demonstratie tuin te Vorden.

Cursus bijen herkennen

Ook in 2021 organiseren wij weer open tuinendagen. Data volgen z.s.m

Nationale Zaaidag

programma volgt later