Activiteiten van het Bijen Educatiecentrum

De Bijenstichting en het Bijen Educatiecentrum organiseren diverse leuke activiteiten en workshops!

Wil je weten wat er allemaal te doen is komende tijd bekijk dan hieronder de agenda en doe mee.

Bekijk agenda

juni

Workshop “Bee-watch”

Bijen op naam brengen is niet gemakkelijk. In deze workshop geven we je vele handvatten om daarmee aan de slag te gaan

VANWEGE CORONA MAATREGELEN GAAT DEZE WORKSHOP NIET DOOR.

juli

Open tuinen dag

Tot 100 personen mogen vanaf 1 juli bijeenkomen, daarom kan deze dag doorgaan. AANMELDEN is verplicht

aug

Open tuinen dag

Tot 100 personen mogen vanaf 1 juli bijeenkomen, daarom kan deze dag doorgaan. AANMELDEN is verplicht

sept

Bollen Parade

De tijd om bloembollen te planten breekt aan. Wij planten deze dag bollen in de tuin en kunt informatie krijgen en bloembollen kopen.

Wintercursus

Op drie zaterdagen leer je veel over de leefwijze van (wilde) bijen, welke rol bijen in onze geschiedenis hebben gespeeld, hoe belangrijk ze voor mensen zijn en wat wij als kunnen doen om bijen te helpen.

Kerstmarkt

Gezellig in kerstsfeer en in de namiddag een programma exclusief voor onze vrijwilligers om het jaar af te sluiten.