Open tuinendagen

Op deze dag (28 juli en 1 september) is de demonstratie tuin tussen 12-16 uur te bezoeken.

In de tuin zijn diverse veldjes ingezaaid met allerlei inheemse bloemen voor bijen en vlinders. Achterin de tuin zijn borders aangeplant met bij-vriendelijke vaste planten (bijenlokkers) Tevens zijn er voorbeelden van bijenhotels en is er een honingbijen kast te bekijken.

Er is een informatiestand over bijen. Hier kun je vragen stellen over bij-vriendelijk tuinieren en wat je kunt doen om bijen te helpen. In onze stand kunt u ook lezen wat de Bijenstichting allemaal doet om bijen in Nederland te helpen.

Op 28 juli en 1 september is er om 13.00 uur en 15.00 uur is er een korte rondleiding door de tuin. Maar je  kunt ook op eigen gelegenheid door de tuin wandelen.

Tevens kun je   allerlei ‘ bijen’ artikelen kopen (zaden, boekjes etc)

Op het terras (bij droog weer) schenken wij koffie/thee met wat lekkers.

Kom bij voorkeur per fiets naar de tuin. (Een prachtige route door het landschap). Auto’s kunnen op het terrein parkeren (beperkte capaciteit)

Het adres is Lindeseweg 2 7251 NK Vorden. Er staat een vlag met het Bijenstichting logo aan de weg.

P.S. de foto is nog van voor de aanplant van de tuin.