Ambassadeur

Als ambassadeur steun je de activiteiten van het Bijen Educatiecentrum en steun je ons werk om meer bewustzijn te creëren voor de bijen in Nederland. Naast het Bijen Educatiecentrum ligt een boomgaard met diverse hoogstam fruitbomen. Daar zijn demonstratievelden en bloemenborders aangelegd met bij-vriendelijke planten. Wil je komen kijken? Dat kan! De demonstratietuin is tijdens open dagen toegankelijk voor het publiek.  


Als ambassadeur krijg je de beschikking over:


  • Toegang tot alle  algemene  cursussen. Voorbeelden van deze cursussen zijn: voedselplanten voor bijen in je tuin, nestelgelegenheid voor bijen in je tuin, cursus bijen herkenning en fotografie, bijen onderzoek, bijenproducten in de voeding en cosmetica en nog veel meer cursussen!
  • Let op; speciale cursussen zoals: cursus Bijvriendelijk tuin, 60 dagen challenge, Hommel- en bijenherkenning zijn cursussen waar apart voor moet worden ingeschreven en betaald en vallen niet onder het ambassadeurschap.
  • Ontvang je het bijenmagazine Beeezz 
  • Toegang tot de gehele online community: je kunt er vragen stellen, discussies voeren en in contact komen met andere bijenliefhebbers.€5,-

per maand

Elke maand opzegbaar

12,50

per kwartaal

Elk kwartaal opzegbaar

€ 40,-

per jaar

Jaarlijks opzegbaar

Wil je je nog niet vastleggen aan een Ambassadeurs lidmaatschap? 


Je kun ook voor een eenmalige bijdrage van 5euro inschrijfgeld een proeflidmaatschap afsluiten.

Je krijgt toegang tot

  • Basiscursus bijeninformatie algemeen dat o.a. behandeld het verschil tussen wespen, zweefvliegen en bijen. Maar ook informatie geeft over bedreigingen van bijen.
  • De algemene verdiepingscursus geeft meer informatie over de verschillende 'groepen' bijen n.l.: Hommels, Solitaire bijen, Koekoeksbijen en imkerij (honingbijen)
  • Het archief van onze bijenportretten met beschrijvingen van vele bijensoorten, hun voedselkeuze en nestelwijze
  • Korte introductiecursus bijenfotografie met tips over bijenfotografie. 

Lees hier de algemene voorwaarden