Ambassadeur

Als ambassadeur steun je de activiteiten van het Bijen Educatiecentrum en steun je ons werk om meer bewustzijn te creëren voor de bijen in Nederland. Naast het Bijen Educatiecentrum ligt een boomgaard met diverse hoogstam fruitbomen. Daar zijn demonstratievelden en bloemenborders aangelegd met bij-vriendelijke planten. Wil je komen kijken? Dat kan! De demonstratietuin is tijdens open dagen toegankelijk voor het publiek.  


Als ambassadeur krijg je de beschikking over:


  • Toegang tot alle  cursussen. Voorbeelden van deze cursussen zijn: voedselplanten voor bijen in je tuin, nestelgelegenheid voor bijen in je tuin, cursus bijen herkenning en fotografie, bijen onderzoek, bijenproducten in de voeding en cosmetica en nog veel meer cursussen!
  • Ontvang je het bijenmagazine Beeezz 
  • Toegang tot de gehele online community: je kunt er vragen stellen, discussies voeren en in contact komen met andere bijenliefhebbers.Maand lidmaatschap

€5,-

per maand

Elke maand opzegbaar

Kwartaal lidmaatschap

12,50

per kwartaal

Elk kwartaal opzegbaar

Jaar lidmaatschap

€ 40,-

per jaar

Jaarlijks opzegbaar

Wil je je nog niet vastleggen aan een Ambassadeurs lidmaatschap? 


Je kun ook voor een eenmalige bijdrage van 1 euro inschrijfgeld toegang krijgen tot een aantal basiscursussen over bijensoorten, voedsel- en nestelgelegenheid voor bijen.

Lees hier de algemene voorwaarden

arrow_drop_up arrow_drop_down