Planten en stekjesmarkt op de Kaardebol
05 oktober 2022 
0 min. leestijd

Planten en stekjesmarkt op de Kaardebol

Plantenliefhebbers opgelet!

Op 9 oktober van 12 uur tot 17 uur organiseert de Kaardebol te Zuthpen een planten- en stekjesmarkt.

We richten een plek in voor iedereen die stekjes en planten wil verkopen of ruilen met andere liefhebbers. Hier kun je je eigen planten en stekjes ruilen met andere enthousiaste   plantenliefhebbers op deze groene marktplaats.

We hebben een aantal kwekerijen uitgenodigd die met een mooi en niet alledaags assortiment van tuinplanten komen. Dit is dé gelegenheid om jouw tuin weer aan te vullen met mooie en bijzondere planten.

De Bijenstichting is van de partij om het belang van bloeiende planten voor bijen en biodiversiteit te benadrukken en heeft bijvriendelijke bloembollen en zaden te koop.

Het terrein de Kaardebol is gratis toegankelijk, de voorbeeldtuin van Ecocare hoveniers en de andere tuinen bieden veel informatie en inspiratie.

Deelname aan de markt is gratis. Vooraf aanmelden op info@vlindertuindekas.nl is fijn. Stand inrichten kan tussen 11.00 en 12.00.

Voor het magisch kinderfestijn op Erve Eme en voor Vlindertuin de Kas wordt een klein entree bedrag gevraagd.

Eetcafé Hortus is ook open voor een hapje en een drankje.

Over de schrijver
Natuurliefhebber met focus op bijen. Hecht veel waarde aan biodiversiteit en de rol van educatie om dit te bereiken. Werkzaam als directeur van het Bijen Educatiecentrum te Vorden. Op uitnodiging beschikbaar voor lezingen en workshops excursies zowel over bijen als bredere natuuronderwerpen.
Reactie plaatsen