Let them #beetoo

Camille Dolmans, grafisch ontwerper.

Afgestudeerd aan de Maastricht Academy for Multimedia Design and Technology.

“Voor mijn afstudeerproject deed ik een onderzoek naar bijen, de problematieken waarmee de bijen te maken hebben en de oplossingen hiervoor. Uit het onderzoek is een beeldende conclusie gekomen in de vorm van een campagne. De campagne, genaamd Let them #beetoo, heeft als doelstelling voor mij als ontwerper een bijdrage te kunnen leveren aan het voorkomen van uitsterving van de bijen. Het ultieme doel van de campagne is het bewustmaken van consumenten en hen aan te sporen een bijdrage te leveren aan de verbetering van de leefomstandigheden van de bij. Neem een kijkje op www.let-them-bee.nl om er achter te komen hoe je zelf een verschil kunt maken. Of volg ons op Instagram @let.them.bee.too voor handige tips en inspirerende content.”

De kick-off van de campagne zal plaats vinden op 5, 6 en 7 juli (10.00-19.00) tijdens de Graduation Show van de Faculty of Arts Maastricht, kom gerust een kijkje nemen! Locatie: Eiffelgebouw, Petrus Regoutplein, 6211XX Maastricht.

Over de schrijver
Natuurliefhebber met focus op bijen. Hecht veel waarde aan biodiversiteit en de rol van educatie om dit te bereiken. Werkzaam als directeur van het Bijen Educatiecentrum te Vorden. Op uitnodiging beschikbaar voor lezingen en workshops excursies zowel over bijen als bredere natuuronderwerpen.
Reactie plaatsen