Nieuw: Meer groen in de stad agenda 2022 ->2023
19 augustus 2021 
0 min. leestijd

Nieuw: Meer groen in de stad agenda 2022 ->2023

Met de Meer groen in de stad agenda 2022 2023 wil het Bijen Educatiecentrum op een kunstzinnige en ludieke manier het belang van groen (en biodiversiteit) in de stad onder de aandacht brengen. In de agenda zijn veel tips voor bloemen en planten opgenomen. (door tijdgebrek is de agenda doorgeschoven naar 2023. Je kunt je al wel aanmelden voor sponsoring zodat we rustig een tekening kinnen maken) 

Als sponsor kan jouw bedrijfspand, logo of product op een subtiele manier in een tekening worden opgenomen en ontvang je agenda’s ter waarde van je investering (met korting op de normale consumentenprijs van €19.95).

Bij sponsoring ontvang je een aantal unieke agenda’s en je ondersteunt een goed doel n.l. het Bijen Educatiecentrum.

De helft van de opbrengsten wordt gebruikt voor het ontwikkelen van voorlichtingsmateriaal over het belang van wilde bijen en welke maatregelen iedere Nederlander kan doen om bijen te helpen.

Het aantal sponsorvermeldingen is gelimiteerd dus reageer snel om deel te nemen en ons te steunen bij ons doel: het verbeteren van de leefsituatie van de wilde bijen in Nederland!

Voor vragen neem contact op via info@bijenstichting.nl of bel 0575-469832 bgg 06-52629826 

Over de schrijver
Natuurliefhebber met focus op bijen. Hecht veel waarde aan biodiversiteit en de rol van educatie om dit te bereiken. Werkzaam als directeur van het Bijen Educatiecentrum te Vorden. Op uitnodiging beschikbaar voor lezingen en workshops excursies zowel over bijen als bredere natuuronderwerpen.
Reactie plaatsen